Werkwijze

Gratis proefles en Intake gesprek

Na telefonisch contact plannen we een Gratis Proefrijles van 30 minuten. Dit ter kennismaking en zodat je kunt zien hoe ik les geef, ook ervaar je dan hoe zo’n les gaat. Voor mij om te kijken of je al enig verkeersinzicht hebt en om te kijken of je tijdens de rit snel dingen opneemt.

In het intake gesprek vertel ik op welke manier we les geven. En welke bijzondere verrichtingen we gaan behandelen in de loop van de rijlessen.

De vorderingen die je maakt houden wij bij op een instructiekaart, deze laat ik ook aan je zien. Op een instructiekaart kun je precies terugvinden hoe ver je bent met je rijopleiding en welke onderdelen je nog moet doorlopen.

Over de theorie wordt een uitleg gegeven en de algemene voorwaarden worden doorgenomen.

 

Rijlessen

De rijlessen worden gegeven volgens de nieuwste regels/eisen van het CBR.

 

Onze stijl van lesgeven

Een flexibele manier van opleiden met humor zorgt voor plezier in het lessen en je leert zo precies de dingen die je nodig hebt om te kunnen slagen voor je uiteindelijke doel:
Je auto rijbewijs.

 

Doelgerichte rijlessen

Wij geven je voorafgaand van iedere les een doel waar we naar toe werken en bespreken na elke les het resultaat hiervan. We geven tips,  luisteren naar eventuele vragen, en beantwoorden deze,  en begeleiden je naar je rijbewijs……